onsdag, mars 06, 2019

Lite bitter


Tjena!

Idag är jag lite less och bitter. Det är friluftsdag för skolan idag och från början var tanken att jag som vanligt skulle vara med min elev och åka slalom i Romme med resten av klassen. Men precis innan sportlovet så hade någon kommit på att det var smartare om jag hängde med en helt annan klass upp till Gyllbergen på längdskidor istället. Utan att ens fråga mig om det. Så trots att jag mailade rektorn och sa att jag inte alls ville vara där på längdskidorna så blev jag ändå tvungen till det. Ganska less över det beslutet kan jag lova. Jag har aldrig annars gnällt på själva jobbet, men nu blev jag faktiskt besviken. Typiskt att jag ska bli ”straffad” bara för att jag håller på med längdskidor. Det är ju ett väldigt vanligt missförstånd att folk tror att längdskidor är det bästa jag vet, bara för att jag tävlar i det.. 

Så nu ska jag väl strax bege mig upp till Gyllbergen för att vara skidlärare hela dagen i kylan. Som ni ser på bilden ovan så har jag även installerat ett handledsskydd på min högra handled. Värken i den har eskalerat sedan Vasaloppet, nu är den väldigt öm så fort jag rör den och jag har även fått senknarr.. Så egentligen borde jag inte ens åka längdskidor idag, men det känns som en dålig bortförklaring om jag skulle komma dragandes med den nu.. 

Tanken med denna dags träning var att köra ett väldigt kort skierg-pass. Men jag törs inte för handleden, så det kan eventuellt bli löpband eller vila. 

Inga kommentarer: