torsdag, mars 07, 2019

Löpning och ett fint gympass


Det blev ingen bild från träningen idag, så ni får hålla tillgodo på en trött bild på undertecknad

För det första så sprang jag till och från gymet, idag i 4,17- samt 4,09-tempo. Det är inte billigt jag tar mig fram i dessa farter just nu. Men snömodd, icebug-skor och lite för lite löpning den senaste tiden gör ju sitt till. Jag försöker ändå springa på så att jag håller mig under 4,30 min/km, för att det ska bli lite påfrestning för benen och för att jag snabbare ska komma igång med löpningen i vår. Men det kostar på och stundtals är det både AII och AIII. Fint det!

På gymet så körde jag det jag kunde för handleden, vissa saker gjorde lite ont, men jag försökte hålla mig till saker som inte värkte för mycket. Såhär körde jag:

- Komplexfemman 2 x 6 @ 20 kilo

A) Hang power clean (frivändningar från knäna): 
Uppvärmning: 10 x 30 - 6 x 40 - 4 x 50 kilo
Huvudvikt: 5 x 3 @ 60 kilo

B) Knäböj 
Uppvärmning: 10 x 50 - 6 x 60 - 4 x 70 kilo 
Tre varv med: 5 knäböj @ 80 kilo - 5 enbens-upphopp och nedhopp per ben på bänk - 5 chins L-sit

C) Marklyft 3 x 3 @ 145 kilo
Bänkpress 3 x 3 @ 80 kilo
Lutande rodd 3 x 3 @ 60 kilo

D) 3 varv: 
12 Trx-"stakövning" 
8 Armhävningar + bendrag i TRX
10 TRX-rodd
10 Ball slam (stakkast med medicinboll), 8 kilo
10 Bakvänd stakövning med hantlar (halv knäböj - bicepscurl - axelpress), 6 kilo

Det fick räcka för idag och jag kommer nog ha en fin träningsvärk under de kommande dagarna. Imorgon komme jag vila handleden genom att skejta med en stav!

Inga kommentarer: