söndag, mars 31, 2019

Ny tävling idag!
Tjena!

På bilderna ovan ser ni hur det såg ut på gårdagens förmiddagspromenad. Alfons sov mest hela tiden, det gjorde också Boris, förutom när han pep till och ville kissa. Efter hans kisspaus så fick han gå 800 meter i koppel, för att han ska lära sig det på ett bra vis. Det går bättre och bättre måste jag säga. Han är dock fortsatt rätt så vild och bits med sina små pirayatänder så fort han kan. Men det går väl över i sinom tid tänker jag. 

Idag ska jag åter bege mig mot Falun för att tävla i Lilla SS, denna gång i sprintstafett skate tillsammans med Rasmus Andersson. Det blir skoj! Dock blir det nog inte så mycket tävlingstid är jag rädd, så jag får väl köra någon avslutande tröskel efter tävling, för att få in lite mer högintensivt. 11,36 ska vi starta enligt den preliminära startlistan. 

Hörs senare!

Inga kommentarer: