fredag, april 05, 2019

20 fina löpkilometerTjena!

Äntligen fredag hörni. Nu när skidsäsongen är slut så innebär det att jag på fredagarna slipper ta bilen till jobbet och istället kan ta cykeln, vilket känns bra. Så denna morgon pep jag iväg strax efter sju hemifrån, cyklade till skolan, lämnade in mitt ombyte och tog en lite kort vända innan jag mötte upp med eleverna på skidprofilen. Jag sprang sedan tillsammans med gänget en vända och när dom var klara så sprang jag en liten bit till för att få ihop mina planerade två timmar. Idag använde jag mig av vätskebälte faktiskt, något som kanske inte är optimalt när man springer, men det funkar. 

Det är ganska snöfritt i skogen nu, men jag sprang mestadels på grusvägar. Bland annat blev det två varv  på ”Älven runt-banan”. Mot slutet av passet så började det snöa rejält, det blev väldigt blött kan jag lova. Aprilväder!

Totalt fick jag ihop 20,6 kilometer och 375 höjdmeter på de två timmarna. Grymt att vara färdigtränad en bra bit innan klockan 10 på förmiddagen!

Inga kommentarer: