onsdag, april 10, 2019

Bilder, frisk morgon, Storytel och börs
Vi inviger onsdagen med tre bilder på juniorerna i familjen. Dom är ju faktiskt rätt så gulliga dessa två herrar, även om dom ofta är vildare än vildast. 

Denna morgon började jag med att skjutsa Alfons i bil till dagis. Därefter styrde jag kosan hemåt igen och bytte färdmedel till min velociped, för att sedan ta mig till mitt arbete. Det bjöds på tre friska minusgrader idag, vilket bet fint i ansiktet. Uppfriskande. 

I eftermiddag, eller tidig kväll så kanske jag ska bege mig till gymet för ett kortare löpbands-pass, eventuellt. Det visar väl sig senare. 

Jag har just bytt ljudbokstjänst till storytel


Jag gillar appen och utbudet. Den senaste tiden har jag lyssnat på en del böcker med inriktning på börsen och aktier. Just nu lyssnar jag på ”3 steg till ekonomiskt oberoende” av Ola Lauritzson. Väldigt givande och intressant bok. Ett mycket bra komplement till alla ekonomiproddar jag lyssnar på under veckorna. Förutom ljudböcker och poddar så är Twitter ett väldigt bra informationsflöde för mitt numer väldigt stora intresse i form av ekonomi, börs och aktier. Jag vet inte hur många gånger per dag som jag kollar mitt Avanza-konto, men det är ohälsosamt mycket. 

Jag följer ”Swedbank-gate” med spänning. Ligger rätt tungt i aktien, men jag tror det blir en bra affär på 12 månaders tid. Idag trillar det in lite utdelning från Volvo, kommer återinvestera en liten del och betala av värdepappetslånet med resten. 

Hörs senare!

Inga kommentarer: