onsdag, april 24, 2019

En radda bilder med text

Hej. 

Jag har några opublicerade bilder som jag börjar inlägget med: Under gårdagen så kom min mamma hit. Vi tog en promenad där vi bland annat hämtade ut ett paket, handlade mat och tog Alfons till en lekpark. Vi hade även med oss Boris. Den lilla svarta faran fick ömsom ligga under i vagnen och ömsom gå några korta bitar. Små valpar får inte gå speciellt långa bitar och det kan man ju förstå. Dock så kan jag inte förstå att dom får leka som galningar utomhus i sådana fall, när dom springer omkring och kastar sig så borde ju det slita bra mycket mer på de små benen? 
Alfons har blivit utrustad med en ny keps och ett par nya solbrillor. Han har även fått en nygammal skinnjacka från mormor och morfar. 
Häromdagen så ville han ha hjälmen på huvudet när vi gick till Willys. Tydligen hade han fått nys om hackspettar även där. Hans aptit har varit rätt dålig de senaste dagarna, i princip det enda som han fått i sig är ”klämmisar”, en smoothiesliknande variant. Han har varit dålig i magen under de senaste dagarna. Ganska otrevliga överraskningar i blöjorna och imorse så spydde han rakt ut från sängen. Dock är jag ganska övertygad om att det inte är magsjuka, utan det är något med maten. Han är pigg och som vanligt i övrigt, dessutom känner varken jag eller Amanda något. 
Jag bytte till sommardäck på min pendlingscykel häromdagen. Grymt bra med dubbdäck på vintern, men nu är det läge för de snabbare släta däcken. Den här cykeln är ett av mina bättre köp, beställde den för ganska exakt två år sedan på nätet, då betalade jag cirka 2000 kronor för den. De pengarna har jag garanterat sparar in nu när jag alla dagar som jag jobbat använt den istället för bilen, oavsett väder. Lägg där till den lilla extra kryddan i form av vardagsmotion också. Tänk om fler hade cyklat till jobbet, då hade dom kunnat spara mer pengar och även fått gratis träning, något som räcker långt för många. 


Boris brukar sitta med Alfons i cykelvagnen. Bland annat så har Amanda cyklat med Alfons till dagiset vid några tillfällen och då brukar hon även ha med sig Boris, båda verkar trivas bra där bak i den lilla mysiga kupén. 
En nyfriserad pappa (i alla fall på sidorna och bak) och en nöjd kille som just fått de nya brillorna, samt kepsen. 


Det var bilderna det. 

Idag så var min plan först att cykla den första cykelturen, men jag flyttar det till fredag så att jag kan cykla tillsammans med Amanda. Det blir trevligt! Idag får det istället bli löpbandsintervaller. Tanken är att jag ska provspringa mina nya Hoka Evo Carbon Rocket, det blir spännande! Så nu sitter jag här och har ångest inför det stundande helvetet. Vankar av och an här i huset och försöker hitta på allt möjligt för att slippa ge mig av. Men som ni kanske vet så är det ju liksom inget att vänta på, det blir ju inte mindre jobbigt ju mer jag väntar! 
Inga kommentarer: