lördag, april 13, 2019

En tur på fjället och en mil löpning

Inatt lyckades jag sova satan, trots att Alfons tydligen varit väldigt gnällig enligt Amanda. Efter en halvseg morgon där jag knappt kunde gå på grund av den galna smärtan i ländryggen så kom vi iväg på skidorna kring 10-snåret. Idag blev det endast åkning med pulka och skinsskidor för mig, så att Amanda fick åka på ”frihand”. Totalt blev det cirka tio kilometer för min del. Men jag äter här uppe som om jag åkt 210 kilometer per dag ungefär. Usch. Men jag kan väl tillåta mig att äta lite skit och deka ner mig lite. Det är väl inte hela världen. 

Efter lite ångest över all mat, men framförallt godis och annan skit jag ätit idag så tvingade jag med mig Amanda på en löpsväng just. Först blev det fem kilometer med barnvagn och Amanda, sedan tog jag ett varv till på samma bana ensam. Totalt strax över 45 minuter och 10 kilometer. Det kändes INTE lätt. 
Inga kommentarer: