fredag, april 26, 2019

Idag händer det grejer

Igår eftermiddag så tog vi grabbar i familjen en promenad till ”hästana” som Alfons säger. Dom ligger alldeles bredvid huset och varenda gång vi passerar så pekar Alfons och säger just ”hästana” eller ”iiiiii”. Igår fick han klappa på dom till sin stora förtjusning och även Boris hälsade. Kul att Alfons gillar djur så mycket!

Ingen kan väl ha undgått att det är fredag idag, möjligen jag då som haft fredag hela veckan. Skönt med ledighet! Nu på förmiddagen så springer Amanda en vända, sedan är det min tur. Jag ska faktiskt vara så galen att jag dunkar till med dubbelpass(!) idag. Först så tänkte jag ta en lugn rullskidstur, ingen hets där, utan bara komma igång. Sedan så ska vi ta oss en promenad ner till Norra Backa och någon veterinär där som ska vaccinera Boris. Därefter är tanken att jag ska köra ett väldigt kort och hårt SkiErg-pass med intervaller. Har ingen lust att köra intervaller på rullskidor än och jag tycker det är rätt perfekt med SkiErg. 

Vi hörs senare!

Inga kommentarer: