torsdag, april 25, 2019

Konferens på ett slott, varför inte


Tjenare bloggvänner!

Det här med konferens brukar vara ett populärt avbräck i vardagen för många företag och instutioner. Att åka iväg med arbetskamraterna till ett trevligt ställe, äta god mat och samtidigt komma ifrån arbetsplatsen för att fokusera på saker som är viktiga för arbetsplatsen. Vanligt är ju att man åker till något tråkigt ställe som kanske inte ger den bästa upplevelsen. Varför inte då åka till ett slott istället? Här får man ju både den lugn och ro som krävs, men också ett väldigt fint ställe i form av ett historiskt slott. Slottet ligger endast en timme från Stockholm, 20 minuter från Arlanda och 30 minuter från Uppsala, orten heter Rimbo. Stället har fyra stjärnor, så man kommer garanterat bli nöjd med servicen och allt annat runt omkring. 

Man kan förutom att hålla konferenser även bo på deras hotell och äta i deras restaurang. Det finns hela 11 konferensrum och 14 grupprum, så plats finns garanterat för de flesta företag. I den största konferenslokalen som kallas just Johannesbergssalen så ryms det hela 225 personer. Servicen är högklassig också där man erbjuder konferensvärdinnor klockan 07,00 till 23,00, alla dagar. Lyxigt kan jag tycka!

Så är ni på väg att boka en konferens på ert företag så tycker jag att ni ska kolla in Johannesbergs slott för den ultimata upplevelsen!

Inga kommentarer: