lördag, april 20, 2019

Lek, hackspettar inomhus och mot Falun

Vi tog en promenad igår med hela konkarongen. Vi gick bort till en lekplats där Alfons bland annat fick gunga. Han verkade gilla sin nya trehjuling, även om han inte riktigt når fram till pedalerna ännu, men det är bara en tidsfråga. Han är ej heller lämplig i trafiken då han kollade mer i sidled och bakåt än just i färdriktningen. 

Det går rätt så bra att gå med Boris i koppel också, kul att även han lär sig saker och växer. 

När det kommer till mig själv med den ofantligt bleka och i det närmaste ”rinnfeta” kroppen så får jag bjuda på det såhär i april. Efter påsk är tanken att jag kliver av min diet med godis eller chokladbollar på kvällarna. Då borde jag kunna slimma ner mig en aning. Då kommer jag åter köra efter devisen: ”Hellre deff än stark och hellre brun än bra”. 

Gungarna! Alfons tycker det är väldigt skoj och det är det viktigaste.


Sedan igår så har Alfons velat ha hjälmen på sig inomhus. Kanske är det för att vi har hackspettar här inne, eller han verkar åtminstone tro det. 

Nu sitter jag och äter frukost. Strax därefter så ska vi bege oss till residensstaden Falun. Först så ska jag springa intervaller med Simon Andersson och kompani. Hoppas mina ben håller, är lite lätt sliten, trots ganska korta pass på slutet, men intensiteten har ju gjort sitt till. Ryggen verkar (peppar, peppar) vara bättre, det kan jag tacka min massage runt hela höftpartiet med bandybollen och TRX-styrka för. 

Efter träningen så åker vi till mina föräldrar för att senare äta påsklunch ute i Staberg. Det blir trevligt!

Inga kommentarer: