tisdag, april 02, 2019

Mysiga dagar


Boris har blivit mer och mer trygg i hemmiljön. Nu springer han omkring och leker på gräsmattan när han får vara ute. Kul att se! 

Efter frukost igår så blev Alfons så pass trött att han somnade i mitt knä, mysigt. Det händer inte ofta!

Tjena gänget. 

Idag så är jag som vanligt hemma med Alfons. Men Amanda slutar ganska tidigt idag, så jag tänkte att jag skulle träna då och isåfall få en vilodag imorgon efter jobbet. Mycket skönare det tycker jag. Kroppen är galet mörbultad sedan gårdagens gympass och jag har en fruktansvärd värk i ländryggen.. Hoppas det släpper under dagen, förhoppningsvis kan jag träna mitt planerade SkiErg-pass ändå idag. Planen är bara att köra lite lättare och inte ta ut mig fullständigt som senast

Det var en liten uppdatering det, nu ska jag återgå till att försöka ta hand om de två vildarna här hemma!

Inga kommentarer: