söndag, april 28, 2019

Två timmar löpning i skogen!Hejsan vänner, bekanta och andra!

Jag har avverkat veckans andra löppass i skogarna ovanför oss. I och med detta så samlade jag ihop 58,5 kilometer löpning denna vecka. Totalt 13 timmars träning och 215 kilometer. Inte illa pinkat för en låghalt kommunalarbetare. 

Dagens löppass gick över Tjärnaberget och Muskboberget. Sedan fortsatte jag bort till Halla fäbodar och ner mot Hyttbro. I Hyttbro insåg jag att jag var tvungen att skarva för att få ihop mina två timmar, så jag sprang först en vända upp mot Bjusan och sedan tillbaka hem över Hyttbro igen, fick även ta en liten kortare sväng på elljusspåret i Skräddarbacken. I backen upp från Hyttbro vet jag att det finns ett Strava-segment, men inte exakt var, så jag lastade på lite i cirka tre minuter i tröskelfart och satte personligt rekord. Dock så missade jag KOM med tre sekunder i backen, det får jag ta någon annan gång. I övriga Strava-segment längs rutten så sprang jag snabbare än vanligt överallt, så det är ju lovande för löpbenen. Jag springer i ett tempo som är löpning, men aldrig så hårt att jag går över AI, möjligen i någon backe ibland. Tycker det är skönt att springa på lite och mer givande om jag vill kunna springa bra på tävlingarna i sommar. 

Det blev totalt två timmar, 21,65 kilometer och 465 höjdmeter. Sprang i mina Hoka Speedgoat 3 och dom är faktiskt helt fantastiska att springa i skogen på stig med! Funkar även kanon på grusväg, kan verkligen rekommendera dessa.

Inga kommentarer: