torsdag, april 25, 2019

Vilodag och ledig
God förmiddag!

Tre bilder ovan som jag fick skickade till mig igår under mitt löpbandspass. Amanda var med grabbarna samt en kompis till en närliggande lekpark under tiden. De såg ut att ha det bra mycket mer trevligt än jag. Men vad gör man inte för att få lite fart i benen?! 

Igår så grillade vi för första gången detta år. Grillning har vi saknat och det gillar vi. Dock så tyckte jag att jag inte fick upp någon hög temperatur på gasolgrillen, typ 100-150 grader med fullt blås och luckan stängd. Kan det vara något med regulatorventilen som släpper ut för lite gas, eller det kanske bara är dåligt med gasol i flaskan? 

Idag så ska jag vila, det blir skönt. Ska försöka återhämta mig på bästa sätt. Blir kanske en promenad och även lite fix i trädgården. Dessutom så ska jag såklart även hänga med familjen, en skön dag! 

Känner inte alltför mycket i kroppen sedan det hårda löppassen igår och framförallt så känns vaderna rätt så bra, skönt det. Amanda köpte en apparat på Elgiganten som man kan massera musklerna med:Har provat den några gånger och tycker musklerna känns avslappnade efteråt. Så det kanske kan hjälpa om man har lite ömma muskler och småont, värt att prova i alla fall. 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Är det fortfarande skyddsväst på som gäller om man ska besöka lekplatserna vid Tjärna ängar?

Julian Schönfelder sa...

låter som att gasolen är slut!

Adam Steen sa...

Japp!

Nej, tror inte den är slut faktiskt.