fredag, maj 10, 2019

120 friska joggminuter
Tjena!

Fredag och ny morgon på fastande mage. Cykel till jobbet och sedan jogg som följer:

- 29 minuter, 5 kilometer, ensam innan träningen med skidprofilen 

- 58 minuter, 9 kilometer, med eleverna 

- 32 minuter, 6 kilometer, ensam

Totalt 2 timmar, 20,1 kilometer och 515 fina höjdmeter. Vi brukar springa en vända upp till Bergebo, ner mot Medväga, upp till ”utkiksplatsen” och sedan hem via Igeltjärnsvägen. Innan och efter så brukar jag springa upp mot Bergebo igen, för att få lite extra höjdmeter och fallmeter. Bra att få lite variation i träningen. Detta pass brukar jag köra lite lugnare, men får istället okej med höjdmeter, samt på fastande mage. Så jag får igång lite andra system i kroppen. Sprang i mina Hoka Speedgoat 3  samt även stödstrumpor idag. Efter löpningen blev det precis som igår totalt 300 tåhävningar, 100 per ben och 100 på två ben!

I eftermiddag tror jag att det blir ett kortare rullskidspass också, för att få lite extra timmar, så jag kan träna lite mindre i helgen. 

Inga kommentarer: