lördag, maj 11, 2019

45 fina kilometer stakning, nästan bara kul!


Hej alla lördagsglada!

Idag har jag nött in några nya mil på rullskidorna, som om jag inte gjort det tillräckligt.. Jävlar vad jobbigt det var idag, ska det vara så här drygt resten av försäsongen så vete fan alltså. Det var motvind (skräll), halvtrötta muskler, ont i händerna (vägrar ha handskar, såvida det inte är kallt), tiden stod still, stavspetsarna slant (trots att dom är nyslipade) och det var inte speciellt roligt någon gång. Men, det är kul med rullskidor och träning! Jag tog mig igenom det i alla fall och det är huvudsaken. Är det något jag lärt mig med träning genom åren så är det att det går upp och ner. Så illa var väl inte känslan heller, det var mest att det var jobbigt mentalt. I dessa lägen när jag tränar ensam så är det lätt att jag spinner iväg i dåliga tankar och irriterar mig på småsaker (läs; stora saker) såsom motvind, etc. 

Jag körde denna vändan idag:


Siffrorna blev som följer: 2,32,10 timmar, 45,56 kilometer, 125 snittpuls, 275 höjdmeter. En okej och solid tur med andra ord.

Inga kommentarer: