söndag, maj 19, 2019

47 kilometer stakning

Nu kommer ni nog kanske inte tro mig, men dagens pass var faktiskt rätt så trevligt! Kanske berodde det på att det kändes riktigt bra, tekniken stämde och det var närmast helt vindstilla hela tiden. Då det blev lite för mycket av både det ena och det andra igår (mat, efterrätt och vin) så skippade jag att äta något innan träningen. Som vanligt var det inga problem. Jag klarade mig också från skavsår i händerna nu, så dom börjar bli härdade! 

Rundan gick över Hjärpbo - Stora Tuna kyrka - Torsång - Ornäs - Dalsjö - Islingby - Medväga - Bomsarvet - Mellsta. En fin tur på 47 kilometer, 2,35 timmar och 280 höjdmeter. Snittpulsen blev 126 och snitthastigheten 18,3 km/h. Låg på i en lite högre intensitet än vanlig AI, men ändå aldrig så att det var jobbigt eller ansträngande. Kul att det kan kännas bra även på rullskidor också, kanske finns hopp till vintern ändå. Jag åkte på mina Elpex team 610 med 4:or bak och 3:or fram!

Denna vecka skrapade jag ihop 10,45 timmars träning och på träningsårets första fyra veckor har jag samlat ihop 47 timmar. En helt okej start!

Inga kommentarer: