fredag, maj 10, 2019

65 minuters trevlig stakning i pissvädret


Dessa fredagar brukar ju tendera att vara väldigt aktiva, denna var inget undantag. Men har jag räknat rätt så är det bara två sådana kvar nu innan skolavslutningen. Har cirka 9-10 dagars jobb kvar bara, till skolavslutningen om drygt en månad. Så det gäller att försöka njuta nu när den bästa tiden på året är, alltså innan den långa ledigheten och sommaren. 

Cykel, samt löpning i morse, sedan drygt en halvtimmes promenad på min rast och därefter cykel hem. Den ständiga kampen mot min massiva övervikt fortgår, dessvärre utan framsteg är jag rädd.. Nåväl, rund är också en form. 

När jag kommit hem från arbetet för denna dag och vecka så bytte jag om för att sedan ge mig ut på dagens andra träningspass. Jag tog mina Elpex-rullskidor med fyror bak, samt treor fram och begav mig ut i det ihärdiga regnvädret. Detta pass blev dock ett kort sådant på endast 65 minuter och strax under 17 kilometer, 

Avslutningsvis så vill jag bara skicka en liten gratulationshälsning till allas vår vän Simon Andersson (den gamle nationalhjälten, ni vet) som fyller moped idag, stort grattis på dagen! 

Inga kommentarer: