måndag, maj 13, 2019

Bilder + vilodag


En bild från i lördags. Medan Amanda var på träning så drog grabbarna i familjen på en liten utflykt till den närliggande skogen för att leka lite. Både Boris och Alfons fick springa lösa i omgivningarna, den ena vildare än den andra. Boris fick några riktiga tokryck där han sprang omkring som en galning och fällde Alfons några gånger. Det brukar hända ganska ofta att Boris fäller Alfons, men för det mesta tycker Alfons att det är roligt.

God förmiddag på er!

Hoppas ni haft en bra helg?! Det har jag. En fin blandning mellan träning, jobbande i trädgården och häng med familjen. Jag är dock ganska sliten idag och denna vilodag kommer väldigt välbehövligt.  Har dessutom med mig 9 timmars sömn från natten i ryggen! 

Förra veckan skrapade jag ihop 12,15 timmars träning och de tre senaste veckorna så har jag 36 timmar, det är en nivå som för mig är bra. Bara att kämpa vidare!

Idag så är planen att vi ska åka till Falun för att byta olja + oljefilter på Benzen. Den måste ju skötas om den ska hålla. Förutom det så är inget annat planerat, så vi tar det så lugnt vi kan idag. Jag brukar lyssna på ljudbok en del på dagarna via Storytel, tidigare så lyssnade jag mycket på diverse romaner och deckare. Men nu har jag glidit in på olika biografier, vilket jag finner rätt spännande. Senast lyssnade jag på Kaj Linnas bok ”Besökaren: mina 13 år bakom galler” och nu lyssnar jag på Leo Carmonas bok ”spelet är spelet”. Båda är väldigt bra!

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna:


I lördags tog vi en liten cykeltur. Eller ja, jag och Boris gick, medan Alfons fick åka på sin trehjuling.Ett riktigt tattarlass på väg bort på middag, grabbarna i cykelvagnen, vi vuxna på cyklarna och Alfons matstol fastsatt på vagnen.
Det ser ut som om det har pågått ett världskrig på mina händer efter rullskidåkningen och Skierg-nötandet. Det är inte bara vanliga vattenblåsor, utan det har blivit varfyllda blåsor i de gamla blåsorna. Inte jättemysigt när det dunkar i dom. Igår kväll så klippte jag försiktigt upp öppningar i det lösa skinnet, smorde på någon salva och tejpade mig likt bilden ovan (översatt bilden är från kvällen och den nedre från morgonen). Sov sedan med denna installation, oklart om det hjälpt. Men tids nog så blir händerna härdade och fixar detta med bravur!
På bilderna ovan ser ni först de ihopsatta gabionerna och sedan hur de ser ut på plats. Det har blivit en del grävande med grus också som ska ligga på grusgången, parkeringen och som utsmyckning på sina ställen. Tror det blir bra till slut! Dock blir jag helt slut av detta grävande, jag är för dåligt tränad helt enkelt. Skämt åsido. Men ibland funderar jag faktist hur "vanligt folk" känner sig, exempelvis när dom går uppför trappor, cyklar till jobbet, jobbar med kroppen och så vidare. Jag som ska låtsas vara hyfsat tränad tycker ju sådana saker är jobbiga och fysiskt ansträngande..

Vi hörs!


Inga kommentarer: