onsdag, maj 08, 2019

Cyklat närmare en timme denna vilodagsmorgonUnder gårdagseftermiddagen så var vi ute en stund i det pissiga vädret. Stundtals uppehåll, regn emellanåt och även några skurar med hagel. Mysigt! Vi lekte lite, tog en promenad och busade med Boris. En fin dag helt enkelt. 

Idag så har jag vilodag, men min höga fettprocent lär ju inte minska av det, så jag har börjat dagen i en skapligt aktiv riktning. Det var nämligen så att Amanda började jobbet lite tidigare idag, så jag fick lämna Alfons på dagiset. Tanken först, som alltid förr, var att ta bilen. Sen slog fan i mig och jag bestämde mig för att cykla dit. Så i två minusgrader och strålande sol cyklade vi iväg till dagis. Det blev en tur på 5,5 kilometer enkel väg. Rutten fortsatte tillbaka hem för att byta till min cykel och sedan cyklade jag till jobbet. Totalt fick jag 47 minuter och 16 kilometers gratisträning. Boom. Dessutom sparade jag in pengar på att slippa starta igång Benzen. Win, win. På min rast senare idag så blir det sedvanligt en promenad också. Allt detta innan lunch och på fastande mage. In your face, fetmagen!!

Efter jobbet idag så ska jag åka till skolan jag ska jobba på i höst för att träffa rektorn. Spännande tider väntar. Det är även vilodag idag, som sagt. Det kommer lägligt må jag säga!

Vi hörs. 

Inga kommentarer: