måndag, maj 06, 2019

Drygt två timmars skogspromenad med pålarnaRiskerade livhanken och klättrade upp på vindskyddet vid Halla fäbodar för att ta en mäktig bild. Resultatet blev sådär..
Pisspaus på Länsanvägen

Klockan 08,00 var det uppställning för mig, Adam Larsson och Simon Andersson. Löpning i två timmar stod på programmet. Planen var att springa under sex minuter per kilometer. Jaha, springa tänker ni, snarare promenad va? Nja, så enkelt är det inte i terrängen där jag brukar hålla till. Det är inte bara en ganska tuff terräng, utan ganska brötiga stigar som inte bjuder in till några snabba kilometertider direkt. 

Vi sprang rundan: Nygårdarna - Hyttbro - Halla fäbodar - Trons fäbodar - Snickarbodarna (upp och vände) - Muskboberget (upp och vände) - Bjusan - Nygårdarna. 

Kroppen kändes helt okej idag. Sladdade in på 2,10 timmar, 22,89 kilometer, 5,41 min/km och en snittpuls på 132. 

Idag så testade jag att springa i mina gamla inov8 x-talon 212. Anledningen till det är att jag har en teori om att mina ben och vader är mer vana vid att springa i dessa skor, då jag under de senaste åren endast sprungit alla pass i liknande skor. Så jag kommer nog varva terrängpassen mellan dessa och mina Hoka Speedgoat 3, för att bli mer van. Troligen kanske mina vader klarar av det bättre. Jag har ju även ett par Hoka Evo Jaws som jag inte testat än, men jag vill hålla lite på dom innan jag tar fram dom. Mina vader kändes idag helt okej åtminstone, vilket känns bra. 

Direkt efter löpningen blev det lite tåhävningar, först på ett ben vardera, totalt 100 per ben fördelat på tre set och därefter 50 stycken på båda benen. Tror det kan vara bra för att stärka upp mina klena underben. 

Inga kommentarer: