fredag, maj 03, 2019

En aktiv fredagGod förmiddag och trevlig fredag på er!

Fredagarna brukar vara ganska aktiva för mig och såhär kommer denna dag se ut:

  • Cykel till jobbet, 15 min
  • Löpning med skid- och orienteringsprofilen
  • Promenad på rasten, 30 min
  • Cykel hem från jobbet, 15 min
  • SkiErg-intervaller och TRX-styrka 
De två första aktiviteterna har jag gjort på fastande mage. Brukar vilja köra något pass emellanåt på fastande mage och dagens pass fungerar utmärkt till det. Idag blev det en vända ensam innan jag mötte upp eleverna. Sprang totalt i två timmar i ett ganska lugnt tempo. Jag var ganska så seg i benen idag, så jag hade nog inte orkat så mycket hårdare heller. Känner fortsatt lite i vaderna, inte smärta riktigt, utan mer en konstig känsla, så nu har jag gett mig själv löpförbud i några dagar för att kunna återhämta ben och vader. Efter löppasset så körde jag lite tåhävningar, har tänkt testa det nu efter varje löppass framöver, för att se om det hjälper. 

Jag sprang i mina Hoka Speedgoat 3 i det stundtals snötäckta landskapet. På de två timmarna hann jag exakt 20 kilometer och plockade 530 höjdmeter. 

Hörs senare!

Inga kommentarer: