tisdag, maj 14, 2019

Ett stakpass med grabbarna runt stan

Goddag!

Idag har jag, Adam Larsson och Simon Andersson åkt rullskidor i Borlänge med omnejd. Detta gäng på tre personer hade kunnat vara fyra stycken. Men då Måns Sunesson sopat rent och tagit (nästan) alla mina Strava-KOM så är han bannad från träning med mig under utredningen. 

Rutten vi idag åkte var över Islingby, Torsång, Romme och Lindan. En lugn och fin tur på två timmar, 32,4 kilometer och 145 höjdmeter. Det mest spännande med hela turen var när jag stakade av spännet till handremmen som fäster i staven halvvägs in i passet. Dock så kunde jag hänga fast remmen på ett annat sätt i staven, så jag slapp åka och hålla i den. 

Nu ska jag och Alfons gå till affären och panta burkar. Dagen blir inte så mycket mer spännande än så!

Inga kommentarer: