tisdag, maj 07, 2019

Ett vanligt pass i mängden


Dagens första och enda träningspass blev ett helt vanligt diagonalfritt stakpass på mina Elpex Team 610 med 4:or bak och 3:or fram. Inget pass som kommer gå till historien som något annat än ett pass i mängden. Det fina med dessa pass i mängden såhär i början på träningsåret är ju att dom tar lite mer än vad jag tror dom kommer göra om någon månad (eller kanske vecka) när jag är mer van vid dom. Jag är faktiskt lite småsliten nu, trots att jag tränat lite drygt 10 timmar de senaste veckorna, men det kommer nog ge med sig så småningom som sagt. 

Rundan idag blev först cirka en halvtimme i Skräddarbacken för de gyllene höjdmetrarna och därefter förbi följande: Lindan - Trollebo - Baggbo - Gyllkya - Spraxkya - Täkt - Alderbäcken - Lindan. Den första timmen så hade jag ganska exakt 16 km/h i snittfart, medan jag den andra hade 18 (inte illa pinkat för att vara mig på distanspass). Totalt blev det två timmar, 34,38 kilometer och 355 höjdmeter. Snittpulsen landade på 127. 

Inga kommentarer: