lördag, maj 18, 2019

Nya prylar och kläderBeställde hem ett nytt Odlo-set i veckan. Det satt bra (storlek S, vägde 73,1 kilo igår), var väldigt skönt i kvaliteten och dessutom tyckte jag det var riktigt snyggt. Kommer troligen bli vinterns favorit att träna i. Jag klickade även hem ett par Oakley Frogskins att ha till vardags, dom var dock restade tyvärr. Jag har redan tre par vardagsbrillor från Oakley, men brillor av det märket går ej att ha för många av! Jag är nog lika frälst som Viktor Brännmark  dock inte fullt så kunnig. Den dagen jag sätter på mig ett par från Bliz och är seriös med det så får ni skjuta mig i huvudet! 

Alfons har fått ett set med Adidas-kläder från sin farmor som han blev ganska cool i: 

Söt och cool kille som växer så det knakar!

Nu har vi gjort klar morgonbestyren här hemma, jag sitter och våndas inför dagens träningspass som blir löpbandsintervaller med efterföljande styrka. Bara att ta tjuren vid hornen och köra!

Inga kommentarer: