torsdag, maj 09, 2019

Nytt jobb, EU-val, träning och föreläsning

Bilderna ovan visar hur det såg ut och vad Alfons gjorde under gårdagseftermiddagen. Tänk att vatten är så roligt och spännande att leka med! 

Jag var på möte hos den nya skolan igår också, kändes riktigt bra! Spännande med en ny skola, spännande med högstadiet och som det verkar så kommer jag även få vara idrottslärare i en klass. Det var något jag först inte var så sugen på, men jag har ändrat mig och vill gärna vara det nu. Tänker att mina år inom skolan + att jag nu även blir ”lärare” med planeringstid gör att jag kommer få lite mer i lön än nu, hoppas! Har även bett om att få fortsätta vara pappaledig en dag i veckan (måndagar). Det känns faktiskt väldigt bra! 

Häromdagen gjorde jag några valkompasser till det kommande EU-parlamentsvalet. Jag fick följande tre partier i topp på alla: KD, SD och M. Efter att alla mina tidigare val röstat M (förutom i höstas då det blev KD), så kommer jag numer rösta KD. Jag gillar deras politik. SD får man ju varken knappt prata om, än mindre rösta på. Men KD känns bra som sagt! 

Cyklade 23 kilometer igår och fick 5 kilometers promenad, det blev en fin vilodag. Idag började jag dagen med att cykla till jobbet. Ska sedan smita hem lite tidigare för att passa Alfons, då Amanda ska på ett läkarbesök. Därefter så är det dags för dagens träning som jag redan har fjärilar i magen inför: löpbandsintervaller på gymet, usch. Ska även prata lite med personalen där inför nästa vecka då jag ska hålla i en annan spännande sak: en föreläsning om löpning, spännande! 

Hörs senare!

4 kommentarer:

Anonym sa...

KD har ju blivit motsvarigheten till SD fast för tjejer... ;)

Adam Steen sa...

Jag är ju en tjej!

Anonym sa...

Haha, du borde identifiera dig som tjej! Säker vinst i VL och lite OS/VM-guld i olika grenar skulle väl smaka mumma? :)

Caster Semenja har ju liksom alla män XY-kromosomer så varför ska inte du få smaka lite OS-guld?

Adam Steen sa...

Haha, får väl testa då ;)