måndag, maj 20, 2019

Sängvätar’nEn liten utflykt igår eftermiddag till den närliggande Nygårdsravinen. Såhär låg Alfons och sov igår när jag skulle gå till sängs. Sittsovaren. Söt. 

Hej på er!

Angående rubriken så är det faktiskt inte Alfons det handlar om.. Det är lite pinsamt att skriva det, men vad gör jag inte för er läsare. Ni kanske förstår var detta barkar..? I lördags innan jag gick till sängs så drack jag lite drygt en liter vatten, för att försöka förhindra en annalkande huvudvärk dagen efter. På natten så drömde jag sedan att jag var kissnödig. Det kanske ni också gjort kan jag tänka mig? Många gånger har jag i drömmen liksom lättat på trycket, men aldrig blivit riktigt nöjd så att säga. Sedan brukar jag vakna och upptäcka att jag är nödig och gå på toaletten. Denna gång var det lite annorlunda. Det var nämligen så att jag hade släppt på trycket i drömmen, men direkt vaknat av det med ett ryck och upptäck att några droppar sipprat ut.. Var det bara otur, eller kanske tur att jag vaknade direkt? Eller är det ett rejält gubbtecken?! Nåväl, ingen större skada skedd, men pinsamt värre ändå..

Idag så ska jag vila, vilket blir riktigt skönt! Planen för dagen är en handling inför kvällens tacomiddag och sen tänkte jag försöka tvätta Benzen. Ska också kolla på det sista avsnittet av Game of thrones. 

Hoppas ni får en bra måndag också!

Inga kommentarer: