fredag, maj 17, 2019

Skoj med föreläsning och två timmar löp



Tjena och god förmiddag! 

Föreläsningen igår gick kanonbra. Jag var aldrig speciellt nervös, utan hade förberett mig med lite punkter som jag skrivit upp i mobilens anteckningar, men mest pratade jag på frihand och känsla. Jag gick igenom mitt liv som idrottare, upp- och nedgångar med bland annat hjärtmuskelinflammationen förra året. Jag pratade om löpning, skidåkning och träning. Gav lite tips hur jag brukar göra och så vidare. Även chefen på gymmet var med i publiken och han var nöjd! Superskoj faktiskt. 

Nu på morgonen har jag på fastande mage cyklat till skolan och sedan sprungit både själv och med eleverna i skid- och orienteringsprofilen. Detta var näst sista gången för denna termin och nästa år byter jag ju skola, så det blir nog inget mer för mig efter detta. 

Löpturen blev en lugn historia på två timmar, 20,7 kilometer och 550 höjdmeter. Jag glömde pulsbandet, så pulsklockan använde handledspulsen, den är bedrövligt dålig och missvisande. Direkt efter löpningen avslutade jag med 300 tåhävningar!

I eftermiddag blir det ingen träning, skönt!

Inga kommentarer: