onsdag, maj 01, 2019

SossedagenCool kille i sina nya accessoarer och på sin trehjuling.
Jag släppte lös Alfons en sväng på hemvägen från affären igår. Direkt så smet han iväg till ett närliggande skogsområde, så jag fick jaga den galningen. 
Blodsbröderna. 
Simon och Alfons gräv & mark AB.


Hej alla sossar! Ni har väl inte tid för mig en dag som denna, så jag får väl fatta mig kort. 

Igår efter träningen så hade vi lite häng med Simon. Som ni kanske märkt har Simon kommit på pappaledighetshäng med mig de senaste veckorna, en trevlig stund för alla inblandade skulle jag tro. Ända smolket i bägaren är väl att Boris attackerar Simon med bitattacker, typiskt då att Simon är allergisk. Men han kan ju lika gärna vara ”allergisk”. 

Alfons fick två mäktiga t-shirts också: en Gucci (äkta såklart) och en Bädil-tröja (fjäril). Dessa har inhandlats på ön som enligt utsago levererar 24/7, nämligen Gran Canaria. 

På eftermiddagen så var vi ute och lekte. Bland annat så tog vi en tur i cykelvagnen  då Alfons ville åka en sväng. Så vi tog en vända runt kvarteret, med Boris och Alfons bredvid varandra där bak. Därefter så var vi på Willys för lite inhandling av förnödenheter. 

Nu strax ska jag jogga ner till Actic för att köra löpbandsintervaller och därefter två styrkeövningar för överkroppen. Har en rejäl träningsvärk i kroppen sedan måndagens styrka, får se hur detta går!

Inga kommentarer: