onsdag, maj 15, 2019

Tre ”nervösgrejer” på ingångOvan är tre bilder från gårdagen. Efter träningen så blev det först häng med Simon och Alfons. Medan Simon passade junior så lagade jag oss en varsin omelett. Simultanförmågan i topp. På eftermiddagen blev det sedan en tur till Willys för lite kompletteringshandling och burkpantning. Dock är Willys returavdelning under ombyggnad, så pantandet fick ske på ett närliggande ICA. Handla gör jag dock uteslutande på Willys, stolt aktieägare i Axfood som jag är. 

Väl hemma från handlingen så blev det en tur med Alfons trehjuling till skogen så att både han och Boris fick leka av sig en aning. Därefter så ville Alfons åka cykelvagn  så vi tog en tur med den också. Det blir allt roligare att hitta på saker med honom. 

Idag onsdag är det åter jobb på schemat. Jag inleder nu den näst sista veckan med tre dagars jobb för denna termin. Så. Jäkla. SkönT. Försöker njuta av den kommande ledigheten redan nu. Dock störs det lite utav en del ”nervösgrejer” framgent. Men jag antar att dessa saker driver mig ändå. Det allra skönaste för psyket är ju inrutade saker samma dag ut och in. Men när det kommer nya saker in i planen så sätts det på prov och det kan lätt smyga in lite oro. Men det är ändå något skönt med sådana saker, speciellt efteråt när man klarat av dom. Tre saker som nu gör mig lite smånervös är:

- Älven runt ikväll. Alltid nervöst med tävling, speciellt den första på bra länge. Start klockan 18,30, 4,6 kilometer löpning. Brukar försöka köra ett ytterligare varv efteråt i tröskelintensitet. 

- Styrka imorgon. Dessa styrkepass brukar vara jobbiga helt enkelt, men skönt efteråt. 

- Föreläsning på Actic imorgon. Direkt efter styrkan så ska jag hålla i en liten föreläsning klockan 18-19. Spännande och lite nervöst. Jag har plitat ner en del punkter i mobilen som stöd och tanken är att jag ska prata löpning, samt lite träning utifrån mitt perspektiv. Detta är ju ämnen jag brinner för och har mångårig erfarenhet av, så när jag väl är igång så brukar det kännas bra. 

Vi hörs!

Inga kommentarer: