torsdag, juni 27, 2019

30 kilometer barnvagnsjoggSå var ett nytt pass avklarat och inskrivet i träningsdagboken. Jag sprang med Alfons i barnvagn hela passet, till en början var även Amanda med. Jag sprang i mina Hoka Speedgoat 3, då hela passet höll till på grusvägar. Egentligen hade jag kunnat använda Napali också, men tanken först var att springa en bit på slutet längs stigarna, men det gick så bra med Alfons i vagnen, så jag sprang vidare på så sätt. 

Igår var ju pulsen sjukt låg när jag försökte mig på intervaller, idag var den däremot rätt så hög. Sjukt hur det kan skilja. När jag joggade iväg i början uppför grusvägen mot Bjusan hade jag 145 i puls direkt, det kom jag knappt upp i igår på flacken. Det kan ju ha att göra med dagsform, men också att jag hade fräschare muskler idag och att jag generellt får lite högre puls i löpning. Men överlag idag så låg pulsen några slag högre än normalt, men inte på några galna nivåer. 

Vi sprang endast på grusvägarna upp emot Bjusan, Muskboberget och mot vändplanen i närheten av Halla fäbodar. Två gånger var jag upp på toppen av Muskboberget. Till en början kändes det bra, men på den sista halvtimmen blev benen rätt trötta. En perfekt genomkörare. 

Allt som allt skrapade jag ihop 2,43,13 h, 30,01 km och 470 höjdmeter. Fint pass!

Inga kommentarer: