söndag, juni 30, 2019

50 kilometer stakningSnabbt vätske- och pinkstopp i närheten av Ornäs

Tjena. 

Den här känslan av trötthet fortsatte när jag ställde mig på rullskidorna och begav mig av för att möta Simon. Kroppen var sliten och inställd på vila. Men jag gnetade på och lagom tills jag mötte Simon på riksväg 293, efter cirka 45 minuter och drygt 12 kilometer så började jag känna mig lite piggare. Vi fortsatte sedan vår rutt förbi följande orter: Aspeboda, Ornäs, Torsång, Berg, Stora Tuna kyrka, Lindan och hem. 

Jag brukar ju ha som mål att klara 50 kilometer på under tre timmar, idag så låg vi lite efter schemat halvvägs, men vi jobbade oss in i det hela och klarade det med råge mot slutet. Det landade på 2,59,18 timmar, 50,28 kilometer och 295 höjdmeter. Snittpulsen landade på 109. Dagen till ära blev det mina elpexfyror som satt under fötterna. 

Äntligen har jag skrapat ihop en solid träningsvecka i mina mått mätt med 14,10 timmar, 205 kilometer och två gympass. Nu fortsätter vi på denna inslagna vägen! 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du glömmer hela tiden att rapportera den viktigaste statistiken! Hur många pass som varit i "bar över" hittills!

Adam Steen sa...

Ja, det är dåligt av mig, förlåt. Men jag lovar dig att jag kämpar på den statistiken iaf!