måndag, juni 03, 2019

Borta bra, men hemma bästFick denna bild skickad till mig av Rikard Claesson igår. Den är från blodomloppet för en vecka sedan. Tror det är precis på slutet, känslan från hela loppet går att se i ansiktet. Mina Hoka Evo Carbon Rocket är perfekta för asfaltslopp kring 5-10 kilometer. Känner faktiskt stor skillnad mot andra skor jag haft förut, inte just specifikt denna modell med tanke på dess carbonsula, utan även de andra Hoka-skorna, exempelvis Tracer 2. Båda dessa modeller upplevs snabba, bra svar i steget och jag har inte fått samma smärta efteråt i benen av dom. 

Igår kväll kom vi hem till Borlänge kring klockan 19. Det blev en lång och ganska jönig bussresa med middagsstopp. Det allra värsta med bussresan var att det var så infernaliskt hett inne i bussen, jag höll på att rinna bort. Vi valde att gå hem från resecentrum till oss, så vi fick tre kilometers promenad och lite luft. Det var skönt. Väl hemma så hade Alfons gått till sängs, men han vaknade av någon anledning när vi kom, så det blev ett kärt återseende med vår guldklimp! Kul att vara borta, men allra skönast att vara hemma. 

Nu så har vi betat av morgonbestyren just. Jag har hunnit med att kasta i en tvätt och plockat ihop lite. Jag tror inte jag är sjuk nu i alla fall, det var väl fan vilken långdragen åkomma jag åkt på med hittills tre vilodagar. Dock så kommer jag inte att träna någon kondition idag, för att vara på den säkra sidan. Däremot så funderar jag på att ta cykeln ner till gymet för att beta av de få styrkeövningar som jag har kvar att göra från föregående veckan. Vi får se hur jag gör. Boris och mini-mannen. Dom är de allra bästa kompisar ibland, medan dom andra gånger ryker ihop. Eller det är mest Alfons som blir arg, Boris vill bara busa. 
Alfons gillar att spana på automovern. Den är dock lite läskig om den kommer nära. Han kan inte säga gräsklippare, utan kallar den för ”Grävskopan”. 

Inga kommentarer: