söndag, juni 23, 2019

En dryg femmil i goda vänners lagTjena!

Nu har jag försökt ta tag i det här sjunkande skeppet och tränat. Jag bestämde med Simon Andersson att vi skulle åka hemifrån klockan 08,30 och mötas längs riksväg 293. När jag mötte honom så fick jag även en trevlig överraskning i form av hans sällskap: Gustaf Berglund och Alexander Karlsson. Skönt för mig och Simon, då slapp vi prata så mycket med varandra. 

Vi tog en sväng runt lite överallt i Borlänge. Planen var tre timmar totalt och därefter skulle vi äta lunch hemma hos oss. Nu efter lunchen så ska damerna i vårt sällskap träna och vi ska hänga med Alfons. Kombinera nytta och nöje så att säga. 

Kroppen kändes skaplig idag och jag tycker äntligen pulsen verkar normal. Jag hoppas att jag nu får till skaplig träning framöver och därefter en bättre form igen. Planen är att träna bra och låta bli socker igen, så nu får det bli skärpning på alla plan. 

Totalt fick jag ihop 3,08 timmar, 53 kilometer och 255 höjdmeter. Snittpulsen landade på 115 och jag åkte med mina nya Elpexfyror

2 kommentarer:

Jesper sa...

En liten fråga, visst är det så att du slutat snusa? Tänkte kolla med dig om du märker någon skillnad på hur du presterar träningsmässigt efter du slutat? Har själv slutat men funderar på o börja igen då jag bara blivit mer sugen på att stoppa i mig allting jag kommer åt...

Adam Steen sa...

Hej. Japp. Och börjat och slutat och börjat. Lite olika. Men visst märker man ett större sug på att äta när man inte slutar. Tänkte sluta snart igen jag också :)