torsdag, juni 06, 2019

Ett försök till att springa fort, gick sådärGoddag. 

Jag fick äran att träna med Simon Andersson, Johannes Hases och Tobias Persson idag. Planen var en timme tröskel, löpning, i Stångtjärn. 

Vi värmde upp ett varv runt Stpngtjärn och jag könde direkt att jag inte hade någon kropp på topp idag. Benen och vaderna var i småkramp direkt, kände mig allmänt trött. Det har väl tagit lite på mig med dels sjukdomen i några dagar och sedan halvhård träning med dålig sömn. Men jag kommer nog igång snart igen. 

Vi körde ett varv runt ”dagåttan” först. Det gick ändå okej till en början. Jag hängde med grabbarna i cirka 20 minuter, sedan småsläppte jag, men inte alltför mycket ändå. Efter att vi hade sprungit klart åttan så var jag totalt färdig och valde att stanna vid bilen för att återhämta mig, dricka och sedan köra en till intervall. Så den första intervallen blev: 32,00 min, 8,43 km, 176 snittpuls och 95 höjdmeter. Klappkass med andra ord. 

Efter 7-8 minuters vila och en liter sportdryck så var det dags för den andra intervallen. Då körde jag elljusspåret i Stångtjärn. Det blev en kamp om överlevnad bara. Såhär blev de siffrorna: 28,00 min, 6,78 km, 176 snittpuls och 65 höjdmeter. Inga snabba tider idag direkt, men kroppen var som sagt inte helt pigg heller. 

Sprang i mina Hoka Speedgoat 3, dom funkade i alla fall kanon!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var väl dessutom tryckande djungelvärme?

Adam Steen sa...

28-29 plus bara :) jag brukar gilla värme :)