torsdag, juni 20, 2019

Ett litet stakpassTill slut så kom jag  iväg på mina rullskidor och kunde beta av dagens träning. Var rätt seg och trött mer eller mindre hela passet faktiskt. Eller det kanske släppte en aning mot slutet, vad vet jag. Tröttheten var väl en mix från gårdagens intervaller och nattens bedrövliga sömn. 

Det blev en liten nätt vända på 1,45 timmar och 28,6 kilometer på mina nya Elpexfyror. Jag började med en sväng i Skräddarbacken för att få lite höjdmeter, sedan åkte jag ett varv runt: Lindan - Trollebo - Spraxkya - Alderbäcken. Stundtals stormvindar motvind, men på något ställe hade jag faktiskt medvind också i några sekunder. Jag tog det rätt lugnt hela tiden, hade som fokus att få igång kroppen och låta blodcirkulationen få jobba lite bara. 

Till morgondagen verkar det ha blivit en del ändringar, så jag set ut att åka själv upp till Orsakajt’n. Därefter får vi se var jag tar vägen. Efter loppet får jag antingen springa tillbaka till starten för att hämta bilen, eller så får jag lägga ut min rullskidsutrustning nere i Orsa innan start, så jag kan åka tillbaka på det sättet. Inte mig emot, då får jag åtminstone lite träning. En vara det råder väldig brist på för tillfället. 

Inga kommentarer: