måndag, juni 17, 2019

Fet, ful och fattig
Pillar lite på robotgräsklipparen

Goddag kära vänner.

Som ni kanske förstår är det väl inte några glada miner här. Eller egentligen är jag inte alltför deppig heller om jag ska vara ärlig. Det finns alltid folk som har det värre. Ska jag börja med en uppdatering kring den fysiska statusen så är den ganska oförändrad, eller något bättre. Kände ytterst lite i halsen vid 1-2 tillfällen i morse när jag gäspade och dessutom så har jag en snorig näsa. Tror dock att näsan blivit lite bättre faktiskt. Jag kämpar på med nässköljning och nasonex nässpray. Hoppas på snar bättring. Det hade ju varit trevligt om jag kunde få träna nu när vädret visar upp sig från sin bästa sida och jag är ledig. Men man kan inte få allt här i världen, snart släpper det och då är jag nog snabbt åter på banan! Ikväll måste jag bestämma mig om jag ska springa Orsakajt’n på fredag, för anmälningstiden går ut. Men det lutar åt att jag kör! Tanken är att försöka träna lätt imorgon, få till ett lätt intervallpass löpning på onsdag och sedan ett lätt pass på torsdag igen. Tävlingen får gå som den går, bara jag fåt springa är jag nöjd. 

Igår så var Amanda borta nästan hela dagen. Så jag, Alfons och Boris hade grabbgäng. Vi lekte ute i trädgården. Alfons var med mig när jag bland annat tog bort en massa bruna löv på tujahäcken. Vi cyklade till OKQ8 för att handla för mina checkar jag fått. Jag har nämnt det förut, men jag sade upp mitt Visa-kort från Nordea förut, för att spara in 24 kronor i månaden på den onödiga utgiften. Trots att jag är förmånskund så fick jag betala en avgift för att bara ha mitt kort där. Istället hittade jag ett på OKQ8 som var gratis och dessutom får jag både bonus på alla mina köp och även en liten ränta på de pengar som jag har där. Ganska mycket trevligare kan jag tycka. Så igår inhandlade jag lite tvättprodukter att ha till bilen, istället för närmare 400 kronor så betalade jag endast 50 kronor! 

På eftermiddagen så tog vi en promenad till Willys och sen när Amanda kom hem så passade jag på att tvätta Benzen. En bra dag och det enda som fattades var träningen.. 

Idag så har jag ingenting alls planerat. Jag försöker vara så aktiv jag kan med promenader och liknande, känner ju mig pigg i kroppen. Så det kanske blir en cykeltur med Alfons i barnstolen, eller i cykelvagnen. Försöker röra på mig så att jag inte blir alltför bastant, då min fettprocent närmar sig tresiffrigt med stormsteg. Jag fastade hela dagen igår och åt endast middag. Blir samma idag tänkte jag. Många kommer då dilla om att det är dåligt för kroppen och att den inte kommer få chans att bli frisk. Jag tror precis tvärtom. För det första har jag inga problem alls att fasta, jag känner mig pigg, inga dippar och blir inte hungrig. Det gäller att dricka mycket bara. Kroppen får chans att själv fokusera på att bli av med viruset, istället för att försöka smälta all mat man äter. Det blev dock inte helfasta idag, utan jag tog en smoothie på förmiddagen bestående av: selleri, avokado, citron och ingefära. Inte direkt god, men helt okej och förhoppningsvis nyttig. 

Inga kommentarer: