onsdag, juni 26, 2019

Hund till saluNär jag och Alfons kom hem igår eftermiddag så möttes vi av den vackra synen ovan. Vanligen brukar vi låta Boris vara i sin hundhage när vi åker iväg, igår tänkte jag låta honom vara ensam i huset. Det var en dum idé. Där och då var Boris billig och till salu.. Men jag höll modet uppe, tog tag i det hela och sydde ihop den kudden Boris hade massakerat:

Syns inte så mycket efteråt. Jag brukar sy ihop vissa saker för hand faktiskt. Det brukar kanske inte alltid bli snyggt, men det blir helt.. Det blev ändå en bra dag igår. Vi gick totalt tio kilometer först. Sedan köpte vi en ny hjälm till Alfons, då den gamla satt lite dåligt. Jag köpte även ett skärp så att han slipper tappa sina byxor hela tiden (deff som han är). Vi cyklade även en liten extrasväng över Södra Backa, där hälsade vi på mitt gamla jobb Bygging Uddemann, där jag jobbade hela sommaren 2015. Kul! 

Nu ska jag strax ge mig ut på stakintervaller!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jäkla byracka!

Men du det var imponerande att du Inte gjore hundfäll av hunden och att du löste problemet så händig med nål o tråd istället! Keep it up / El chapo

Adam Steen sa...

Hehe japp! Ja, det är jag nöjd över faktiskt :)