fredag, juni 14, 2019

Hur fan ska jag göra?

De två muntergökarna

God förmiddag kära läsare. 

Hoppas livet lever väl med er. Egentligen går det ingen nöd på mig heller, det är ju sommarlov!! Men ändå svävar jag mellan hopp och förtvivlan. Jag är inte sjuk, men jag är inte helt på topp heller. Så jag vet inte hur jag ska göra. Om jag ska träna eller inte. Det är ju Ludvika stadslopp imorgon, så jag hade ju gärna kört ett lättare pass idag, för att få igång kroppen lite. Vi får se hur jag gör helt enkelt. Det är ju dumt att chansa också, med tanke på min historik med hjärtmuskelinflammationer. Men jag vet ju hur jävla less och nedbruten psykiskt jag blir om jag missar träning. Jag tänker ju att all min lilla kapacitet försvinner direkt och dessutom är det så sjukt jobbigt att dra igång igen efter ett träningsuppehåll. Ständigt dessa tankar.. 

Igår så var vi hemma och inne hela eftermiddagen. Jag var stundtals helt okej och stundtals riktigt trött. Sköljde näsan med koksaltlösning några gånger och försökte vila mig frisk. Vi kollade på ett gäng serier på C More som vi följer, dessutom så pausade vi för att titta på Bislett games med mina idoler: bröderna Ingebrigtsen. Hoppas verkligen dom får upp lite fart igen snart! 

Jag fick en natt med okej sömn i alla fall, gick till sängs lite för sent (typ kl 23), hade lite svårt att somna och blev väckt lite för tidigt av Alfons. Sånt är livet. 

Amanda är borta på lite lätt träning nu, sen måste jag bestämma mig hur jag ska göra om jag ska försöka röra mig lite lätt. Därefter är tanken att jag ska ner på stan för att investera i en kostym. Tänker att det kan vara bra att ha en. Men jag vill ju inte köpa något låglönerunk då, utan jag vill ju ha något med lite kvalitet. Måste nog även införskaffa en lämplig skjorta, skor och kanske en slips eller fluga. Mer sugen på fluga faktiskt. Senare idag så ska vi på en studentskiva hos en släkting till Amanda, det blir trevligt. 

Vi hörs sen!

4 kommentarer:

Johan Berg sa...

Köp en mörkblå eller grå kostym. Går att använda i alla sammanhang. Kör absolut inte på fluga om du inte ska ha smoking! Extrem nördvarning (enbart i negativ bemärkelse då...) i kombination med ngt annat än smoking. En sober slips eller bara skjorta med öppen hals skulle jag säga. Ljusblå eller vit skjorta. Dessa plagg kommer du kunna använda i flera år!

Om du inte går upp i vikt förstås... ;)

Adam Steen sa...

Jag var inne på samma kring färgen. Lutar åt mörkblå. Okej tack! Japp, låter vettigt :)

Johan Berg sa...

Du kan kolla in @WellBuiltStyle på Twitter för bra och enkla stiltips också.

Glöm inte att bältet och skorna ska ha samma färg! :)

Adam Steen sa...

Okej, tack! Okej, det har jag faktiskt hört att man ska ha :)