onsdag, juni 12, 2019

Invigt nya fyrorna i fint sällskap + En liten "teknikfilm"Det blev en tvåtimmarstur i gott sällskap på mina nya Elpex Team 610 med fyror. Jag gillar ju modellen som tusan, men jag upplevde inte fyrorna som tungrullade alls, kanske är det jag som är stark? Tycker inte dom gick tyngre än mina andra med fyror bak och treor fram. Det ska förvisso inte skilja så mycket när de lättare hjulen sitter fram, men de andra har gått en säsong också. Jag kan ha haft en rätt bra dag rent känslomässigt idag också, så det namn ju spela in en aning. 

På dagens tur så var Amanda och Alfons med på cykel, det var trevligt. Under den första timmen var det uppehåll, sedan började regnet ösa ner, det var mindre trevligt. Vi åkte en tur till Lennheden och tillbaka, fina vyer däromkring. Totalt blev det två timmar, 32,5 kilometer och futtiga 155 höjdmeter. Enbart stakning givetvis. Måste bege mig upp till Skräddarbacken snart för att få in lite höjdmeter på kontot också. 

Jag bad Amanda filma mig också:


Här försöker jag trycka på lite hårdare. Men jag vet, det ser lite vingligt och kantigt ut. Vet inte heller varför jag åker fram med det vänstra benet hela tiden, det är något jag jämt gör på rullskidor och tror jag även gör det ofta på skidor. Kanske har jag olika långa ben? Eller så är jag bara helt sned och krokig hela jag. 

Kroppen kändes rätt bra idag som sagt och det var skönt!

Inga kommentarer: