måndag, juni 10, 2019

Klipp dig och skaffa ett jobbJa, jag har blivit klippt igår. Okej, det kanske är lite färgat också. Var trött på mitt längre hår, så jag bad Amanda klippa mig. Nu kanske jag ser något mer representativ ut ett tag. Så nyklippt och med ett nytt jobb på ingång till hösten, eller nytt jobb är kanske att ta i, men ny skola och delvis en ny tjänst då jag även ska vara lite idrottslärare. Spännande tider. Har ju dock varit inne på det många gånger om att ta tag i min civila karriär för att få lite mer snurr på intäkterna och på så vis kunna fylla på min ändå hyfsat fina aktieportfölj. En aktieporfölj som delar ut närmare en fjärdedel av min årsinkomst! Men men, var sak har sin tid och detta jobb passar skapligt bra ihop med familjelivet, samt träningen. 

Kroppen känns piggare idag, inte helt okej, men klart bättre. Det går åt rätt håll! Planen med träningen idag är att köra gym, för att fortsätta det upplägget enligt planen. Imorgon tänkte jag ställa mig på löpbandet för att se om det är totalt godnatt, eller om det ändå är under kontroll. Får försöka fortsätta intala mig själv om att det viktiga är att få till det bra passen, sen får timmarna stå lite till sidan. Jag tror inte att min uthållighet blir sämre med åren, så länge jag håller i och tränar bra pass kontinuerligt. Måste lära mig att inte stressa upp mig om allt inte går enligt plan, lättare sagt än gjort det kanske, men det ska nog gå. 

Igår var vi ut på en trevlig skogspromenad hela familjen. Mysigt att hänga lite i skogen och båda grabbarna gillar det mycket:

Hörs senare!

2 kommentarer:

Anonym sa...

En fjärdedel av din årsinkomst? Säg att du tjänar 300k på ett år, är 75 000 kr av det aktieutdelningar? Eller om du tjänar 200k på ett år, så har du 50k i aktieutdelningar?

Adam Steen sa...

Det sista alternativet stämmer rätt väl