lördag, juni 15, 2019

Ny kostym och inget Ludvika stadsloppJag vet att slipsen är för kort. Det visste jag dock inte då jag knöt den. Till mitt försvar kan jag säga att jag aldrig tidigare knutit en slips och gjorde detta med hjälp av youtube på 4-5 försök. Det är inte många gånger alls som jag ens burit slips i livet. Nu har jag i alla fall införskaffat mig en kostym med de flesta tillbehör, inklusive skor och även en väst att ha under till vissa tillfällen. Bra att ha! Solbrillorna hade jag dock sedan tidigare. 

Under gårdagen så pendlade känslan mellan helt frisk och förkyld ett antal gånger. Så har det varit för Amanda en tid också. Jag tror även Alfons har haft något liknande. När jag gick till sängs igår så hade jag en ganska god förhoppning på att vara frisk när jag vaknade idag. Klockan 03 så vaknade jag, kände mig helt okej och gick upp för att kissa. När jag sedan vaknade några timmar senare så kände jag mig inte pigg. Inte sådär trött som tidigare, men en vanlig förkylning med halsont och snuva. Så nu har jag givetvis bestämt mig till 100% att det inte blir något Ludvika Stadslopp idag. Jävligt trist såklart. Tråkigt när jag för någon vecka var så pass bra igång med träningen och allra helst löpningen. Sedan dess har det bara varit segt och en jäkla berg & dalbana. Givetvis är det tråkigt att inte kunna få träna på som jag vill, speciellt när det varit en massa röda dagar, klämdagar och nu sommarlov. Men jag får dra mig själv till minnes att jag i princip kunnat träna hela försäsongen de senaste åren, utan uppehåll från sjukdomar och ändå inte riktigt presterat som jag vill, samt som jag tycker jag borde gjort med tanke på hur kroppen känts. Så nu kanske det är bra om jag är lite sjuk och har problem såhär i början av sommaren. För att sedan kunna få till en bättre träning senare. Det kanske gör att jag blir mer hungrig och att jag inte bränner ut mig mentalt inför säsongen. Vi får hoppas på det!

Istället så får jag försöka njuta av ledigheten, det bra vädret och att umgås med familjen. Det är ju faktiskt viktigare än den här leken som skidåkningen innebär. Dessutom så kan det ju vara ganska dumt att riskera någonting genom att träna när man är sjuk, det vill jag inte. Så det går inte att göra annat än att acceptera läget och försöka göra det bästa av den rådande situationen. 

Inga kommentarer: