tisdag, juni 11, 2019

Nya rullskidor från Elpex, status och klubbyte till vinternIgår så fick jag en efterlängtad avi från postnord. Det var ett paket från Elpex. Paketet innehöll två par nya Team 610-rullskidor. Det bjuds på en ny, snyggare design i år på dessa för mig favoritskidor. Vita är årets färg, till skillnad från tidigare då dom var blåa. För övrigt ska det inte skilja något. Jag tycker att denna modell är riktigt bra och det är uteslutande den jag använt mig av under de senaste åren. 

På dessa par så blev det en uppsättning med treor och en med fyror. Först tänkte jag göra om treorna till 3-4, men sen bestämde jag mig för att låta dom vara som dom är. Jag har ju mina gamla med 3-4:or på, så det går ju att använda dom vid behov. Skönt med två nya rena uppsättningar av treor av fyror, då kan jag växla mellan dessa för att få lite variation. Skulle det vara någon som är intresserad av ett par av mina äldre rullskidor så skulle det vara möjligt att kunna köpa ett par, hör av er i sådana fall. 

_____

Jag vaknade upp i morse och var rejält trött igen. Denna gång var tröttheten lite annorlunda än den senaste tiden i alla fall, mer sovtrött och sliten i musklerna från gårdagens gym. Tanken är att köra löpband i eftermiddag, då kommer min mamma hit och leker med Alfons. Hoppas kroppen svarar bra på det passet, eller åtminstone att jag kan känna att det går att springa sig trött på ett vettigt sätt! 

_____

De senaste fyra åren har jag representerar AXA SC i skidspåret. Som det verkar nu så blir det ingen fortsättning där då de troligen kommer omorganisera och inte kan stötta mig personligen mer. Inga hard feelings mellan oss, utan en öppen dialog. Jag är väldigt glad över den stöttningen jag fått där genom åren. Nu väntar det en liten jakt på en ny klubb för mig. Jag har varit i kontakt med två klubbar och funderar lite hur jag ska göra. Någon läsare som kanske kan komma med något tips på ytterligare klubb eller erbjudande för mig? 

4 kommentarer:

Anonym sa...

blir 4+4 för tungt?, då du verkar köra mest 4+3 (ingen smygkörning på 4+4 va?), obs seriös fråga. Vad tror du är bäst motstånd om man som motionär siktar på 5-5½ timme på vasan?, bra blogg.

Adam Steen sa...

Nja. Jag vet inte. Ibland har jag upplevt mina 4-3 som för lätta. Jag har ett par flera år gamla 4-4 och dom rullar satans tungt. De nyare har jag upplevt rullar lite lättare. Men många gånger som i vintras var föret minst som 4-3 skulle jag säga, kanske 4-4 också. Så det beror på. Orkar du så tycker jag iaf 4-3. Men 3-3 duger också. Det beror lite på terräng och märke på rullskidor också. Men säg 3-3 på elpex och 2 eller 2-3 på swix, samt 3-3 på swenor.

Tack för det!! :)

Anonym sa...

Välkommen till Sellnäs IF.

Adam Steen sa...

Tack!