onsdag, juni 19, 2019

Såhär går dagarna

Ja, det blir en del bilder på Alfons och även Boris. Det får ni leva med. Det är ju mina favoriter, men jag vet ju att jag är er favorit. 

Dagarna rullar på trots att jag varken har kunnat eller haft tid att träna som jag vill så finns det ju alltid saker att göra. Både att fixa med saker i hemmet eller trädgården, men också lek med Alfons och promenader med Boris. Så tiden springer ändå iväg i rasande takt. 

Idag så jobbar Amanda lite på förmiddagen och sedan lite mot kvällen. Någonstans däremellan så tänkte jag försöka få till ett kort och effektivt löpintervallpass på bandet. Det är för att bara få igång kroppen lite inför fredagens Orsakajt’n, tanken är att få in 15-20 minuter effektiv tid ungefär. Vill inte bli sliten, men måste ändå aktivera mig igen. 

Förutom träningen så lär det inte bli så mycket mer. Kanske en tur till affären bara. Skönt med ledighet och att slippa en massa måsten emellanåt. 

Här är lite ytterligare bilder från dagarna i veckan:

Jag och Alfons cyklade till den nya lekplatsen i Tjärna Ängar(!!) häromdagen, fint där än så länge och Alfons tyckte det var väldigt skoj!

Inga kommentarer: