onsdag, juni 12, 2019

Sista jobbdagen..!Han var lite trött igår förmiddag den gode Alfons. Han bara lade sig vid dörren och låg där. Skönt nog så mår han mycket bättre nu igen, efter en tids förkylning. Nu sover han bra och äter igen. Skönt för oss allihopa. Han blir bara mer och mer rolig också. Lär sig nya ord och saker hela tiden. Igår så sa han ”mmm gött” när han åt sin middag. Kommer bli en rolig tid framöver känner jag. 

Denna morgon började jag med att skjutsa Alfons till dagiset, i bil denna gång. Därefter åkte jag hem, parkerade Benzen i garaget och cyklade till jobbet för den sista dagen i jobb för denna termin. Imorgon återstår endast skolavslutning. Det har blivit några skolavslutningar nu i jobbet och dom är alltid väldigt fina, samt känslosamma. Jag tvivlar på att det skulle bli annorlunda i år. 

När det kommer till träning idag så håller jag det öppet. Antingen kör jag ett lätt distanspass stakning på mina nya rullskidor, eller så vilar jag. Jag kan tillåta mig att vila då passet igår gick så bra och då jag fått till två riktigt tuffa pass i rad. Så vi får se helt enkelt! 

Vi hörs senare! Himlen brann igår kväll, riktigt snyggt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Trodde först det var Tjärna Ängar som stod i brand. Men det kanske dröjer ett par år till...

Adam Steen sa...

Haha. Det ligger ju typ åt det hållet. Det brinner väl där var och varannan dag

Anonym sa...

Vi lär få se mer bestående bränder när kommunen får problem att betala ut socialbidragen/försörjningsstödet där. Men det dröjer nog ngt år som sagt...

Adam Steen sa...

Exakt. Ja, i bästa fall.