måndag, juni 03, 2019

Smög igång med lite gym!Som jag hintade om tidigare så blev det ett gympass idag. Tänkte att det var lika bra att få testa kroppen en aning. Så får vi se hur jag reagerar på det. Jag har inga sjukdomssymtom nu, annars hade jag givetvis inte tränat. Men som tidigare nämnt tänkte jag att det endast fick räcka med styrketräning idag. Förra veckan hade jag ju min styrkevecka, men kunde ej få med detta sista pass då jag fick halsont i fredags. 

Jag började med att gå en promenad tillsammans med hela familjen. Fem kilometer blev det. Mysigt.  Gick i mina gamla Hoka Clifton  som nu mer har blivit lite för utslitna för att använda som löpskor och får således agera promenad- och arbetsskor. Därefter så satte jag mig på cykeln och cyklade till Actic Maserhallen för dagens lilla styrkepass:

Bänkpress: (uppvärmning: 10 x 50 - 6 x 60 - 4 x 70 kilo) 3 x 10 @ 65 kilo

Lutande rodd: (uppvärmning: 10 x 30 - 6 x 40 - 4 x 50 kilo) 3 x 10 @ 50 kilo


- Övning 2, 3 x 12 per sida 
- Övning 5, 3 x 18
- Övning 6, 3 x 20
- TRX-rodd, 3 x 10

Ett kort, snabbt och effektivt pass. Kändes helt okej i kroppen och jag fixade vikterna, samt övningarna precis som jag ville. Blev dock svettig satan, vilket kanske är i efterdyningarna från kryssningen, all skit ska väl ut. 

Cyklade tillbaka hem efter passet och nu väntar det ett umgänge med Alfons. 

Vi hörs imorgon, hoppas jag kan träna då!

Inga kommentarer: