torsdag, juni 13, 2019

Sommarlov!

Hallå där!

Nu så, är det äntligen sommarlov. Skönt är väl bara förnamnet. En av de bästa sakerna med mitt jobb är dessa ledigheter i form av lovdagar, klämdagar och så vidare. Det känns som att jag kan leva med det. Nu har jag visserligen inte betalt på mina lov, mer än ett fåtal semesterdagar som jag nu under sommaren tar ut. Resten blir obetalt. Men har man en sjusiffrig pengamaskin, tillika aktieportfölj som jobbar dag och natt så tycker jag att man kan unna sig lite ledigt. Det är ingen som tackar en om man jobbar en massa, ledig tid är värt så mycket mer! 

På den nedersta bilden så ser ni en fin blomma som jag fick i avtackningspresent av skolan och även en chokladask som jag fick av min elev. Snällt! Jag fick även ett gäng badankor inslagna i ett paket:Anledningen till badankorna är helt enkelt att jag brukar säga just ”badanka” rätt ofta till min elev. Jag tycker det är ett roligt ord. ”Kom nu badankan”, brukar jag säga. Jag har fått det ifrån serien ”Pistvakt”, när Olle ska dricka hojt med en nemesis från Vargvallen. Där ska den ene säga ett ord och den andre rimma på det, går det inte så får man ta en sup. Olle säger då ”badanka” som första ord. Rätt kul ändå. 

Idag när jag vaknade upp så kände jag mig givetvis lite småkrasslig igen. Snuva och nästan kli i halsen. Dessutom så har jag lite ont i huvudet. Pissliv. Men jag vilar idag och hoppas på att det släpper till imorgon. Fan, jag brukar aldrig vara sjuk ju. Helvete alltså. Nåja, finns ju annat i livet också att ta vara på, såsom min familj och Avanza-appen!

Hörs vänner. Inga kommentarer: