söndag, juni 30, 2019

Svajiga ben och bygget flyter på

Godmorgon. 

Det var på svajiga och trötta ben jag ställde mig upp imorse när klockan ringde. Dock så beror det inte på några festligheter, eller jo, det är till följd av en för mig tuff träning, bygget av staket och en ganska dålig sömn inatt. Jag hade svårt att somna då det var så galet varmt igen. Så kan det vara ibland. Det hindrar dock inte mig från att strax bege mig ut på veckans sista träningspass. Planen är att möta Simon och sedan äta lunch här igen, et liknande event som förra veckan. Trevligt. 

Bygget med staketet går sakta men säkert framåt och jag lär mig en massa hela tiden. Skoj faktiskt! Jag kanske går och ställer mig på ett bygge till veckan med min skruvdragare och säger: ”nu är jag här!”. Kanske kan bli en förjäkla snickare jag. Skämt åsido. På tal om skämt så skojade jag till det igår, det var nog bara jag själv som tyckte jag var rolig dock:
Hörs senare!

Inga kommentarer: