fredag, juni 14, 2019

Testade kroppen, samt lite olika rullmotståndTestade mina helt nya Elpex Team 610 med treor idag. Dom gick så lätt att jag stod i fartställning hela passet. Skämt åsido, men nog gick dom rätt lätt allt. Tänker ändå att jag kommer växla mellan treor och fyror i år, istället för olika varianter med 3-4:or som de sista åren. Mest för att få något annorlunda. Jag är tveksam till om jag är stark, jag tror helt enkelt att dom rullar lite lättare numer. Dock så var det helt vindstilla och torrt i asfalten idag, det gör ju sitt till. 

Efter passet så testade jag lite rull mellan de nya treorna, de nya fyrorna och förra årets 3-4:or (4 bak och 3 fram). Den ena skidan av 3-4:or är rätt slut i lagren på bakhjulet och den gick klart tyngst. Jag testade då den andra skidan och den gick väldigt marginellt lättare än de nya fyrorna. Skillnaden mellan de nya treorna och fyrorna var ganska stor. 

Själva träningen då? Jodå, inga större bekymmer. Kroppen kändes rätt bra och det enda jag märkte var att pulsen var marginellt högre än vanligt. Det kan dock vara för att jag vilade igår också. Jag höll mig i Skräddarbacken hela passet, så jag fick in lite höjdmeter. Det blev 90 minuter, 25,7 kilometer och 355 höjdmeter. 

Inga kommentarer: