onsdag, juni 05, 2019

Trettiosju å en halv trevligaDet blev ingen familjeträning idag, Amanda var fortsatt krasslig. Jag tog då beslutet att enbart staka. Det blev ändå ett rätt fint beslut må jag säga. Temperaturen stod på 27 plusgrader när jag stack ut och 29 när jag kom hem (i skuggan!). Med hjälp av den höga temperaturen så rullade hjulen rätt lätt (sedvanligt 4:or bak och 3:or fram), stavspetsarna slant förvånansvärt lite och jag kunde dessutom åka i barüber. Givetvis blåste det en del (överraskande bara cirka 50% mot) så jag märkte inte av hettan riktigt, dock så började det rinna svett av mig de två gånger jag stannade till. Kanske sommaren är här nu?!

Rutten jag åkte var följande: Nygårdarna - Lindan - Strandbro - Stora Tuna kyrka - Torsång - Ornäs - Dalsjö - Islingby - Domnarvet - Sportfältet - Nygårdarna. Skramlade ihop 37,63 kilometer på de 2,01 timmarna jag var ute. Låg på lite lagom och känslan var skaplig!

Inga kommentarer: