fredag, juni 07, 2019

Tröttheten ifrån helvetetAlfons var nöjd över sin nya cykelsits. 

Sommarklädd kille. 

Tjenare bloggvänner.

Hoppas allt är bra med er. Här ligger jag själv nästan livlös i soffan och är så sjukt trött att jag inte vet var jag ska ta vägen. Jag blev väckt klockan 06,45 i morse av Amanda som ville att jag skulle ta hand om Alfons så hon kunde få sova lite efter en sömnlös natt. Det har även varit ganska dålig sömn för mig de senaste nätterna, både på grund av en sjuk och gnällig Alfons, men också på grund av dödsvärmen som vägrade släppa långt in på kvällen/natten. Hela familjen är nog ganska slitna just nu. I onsdags fick jag hämta Alfons tidigare från dagiset då han varit hängig där. Därefter har han varit väldigt dålig på att äta och sova. Han hade även 38 grader i feber igår. Amanda har också varit småsjuk och hängig. Själv lyckades jag bli frisk från mitt halsonda efter tre dagar, som bekant. 

Denna morgon har jag lyckats få i Alfons några tuggor frukost, gett honom alvedon och just lagt honom. Skönt med en liten andningspaus för mig. Har druckit fyra stora koppar med kaffe, men är ändå galet trött. Både sömnmässigt och seg i kroppen. Planen är att träna rullskidor idag, men vi får se om jag orkar helt enkelt. Trots att jag bestämt mig för att träna mindre i år så är jag ändå väldigt stressad över de uteblivna timmarna och även från de saknade bra intervallpassen på slutet. Nåväl, jag har varit i samma sits många gånger förut och brukar alltid lyckas att komma tillbaka. Det blir väl än mer stressande av att jag för en tid sedan hade en väldigt god löpform och numer bara är seg. Kanske lyssnar jag på kroppen och vilar idag. Det återstår att se. 

Efter löpningen igår så var jag sjukt överhettad, så jag tog mitt premiärbad för året i Stångtjärn, uppfriskande. Hela familjen var med och hängde där ett tag, det var mysigt. Boris badade litegrannn och Alfons plaskade med fötterna i vattnet. När vi sedan kom hem så fixade vi lite ute i trädgården. Jag sådde lite gräsfrön på ställen där det behövdes och sedan installerade jag en cykelsits på Amandas cykel. Det kan ju vara lite smidigare att ta den, istället för att hänga på cykelvagnen

Vi hörs kanske lite senare, ska försöka vila lite nu!

Inga kommentarer: